Çifti i të rinjve lën nam me skena në ambientet e një lokali shumë të njohur në Tiranë (Video)

Këto gjëra bëhen në in timitet. Por një çift të rinjsh nuk kanë vepruar kështu. Ata kanë shkëmbyer puthje pasionate dhe madje vajza i ka hipur mbi prehër të dashurit të saj, në ambientet e një kafeje shumë të njohur në Tiranë pranë “Fakultetit të Histori Filologjisë” në Tiranë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: