Çifti zvicerian “shpërtheu” pas suksesit të saj, LOREDANA bën reagimin EPIK: Nuk është problem im nëse…

Çifti zvicerian “shpërtheu” pas suksesit të saj, LOREDANA bën reagimin EPIK: Nuk është problem im nëse…

Mbi këtë çmim që mori reperja folën dhe çifti zvicerian, të cilët e kanë ak uzuar atë se u ka vje dhur mijëra franga. “Gjithçka po shkon kaq ngadalë. Deri më tani nuk kemi marrë asnjë cent. Nëse do të më takonte mua, ajo kurrë nuk do të merrte një çmim të tillë. Por unë nuk mund ta ndryshoj atë ”, u shpreh bashkëshorti i znj. Petra. Fill pas kësaj deklarate, ka folur dhe Loredana ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: