Cili e tronditi më shumë? I mbijetoi dy tërmeteve të fuqishme, rrëfehet 84-vjeçari: Na zuri në një orë që nuk ishim as në gjumë as zgjuar

Cili e tronditi më shumë? I mbijetoi dy tërmeteve të fuqishme, rrëfehet 84-vjeçari: Na zuri në një orë që nuk ishim as në gjumë as zgjuar

Hile Zefi është 84-vjeçari që i ka mbijetuar dy tërmeteve të fuqishme që goditën Shqipërinë brenda disa vitesh.Pas lëkundjeve të forta të vitit 15 prill 1979 në Shkodër, ai u zhvendos në Laç dhe më pas në Durrës.Hile Zefi ka treguar se tërmeti i 26 nëntorit e tronditi më shumë atë dhe familjen e tij, të cilët kanë gjetur strehim në Kishë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: