Cili është më i damshëm për Kosovën- ISA MUSTAFA apo KORONAVIRUSI??

Mustafa ka thënë se veprimi i fundit i kryeministrit Albin Kurti për shkarkimin e Ministrit të Brendshëm, Agim Veliu është bërë pa koordinim me LDK-në. Mustafa ka thënë se shkarkimi ka ndodhur në kundërshtim me marrëveshjen për bashkëqeverisje mes VV-së dhe LDK-së. “Nuk ka ndodhur fare që të konsultohet me mua dhe është një vendim arbitrar krejtësisht pa u konsultuar me mua”, deklaroi Mustafa. Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte