Cili është numri më i madh që mund të krijohet duke levizur vetëm dy fije shkrepse?

Cili është numri më i madh që mund të krijohet duke levizur vetëm dy fije shkrepse?

Cili është numri më i madh që mund të krijohet duke levizur vetëm dy fije shkrepse? A jeni te talentuar ju,apo hiq fare testojeni veten ne kte kuiz.

Kujdes duhen vetëm 2 lëvizje

Shprehni mendimet tuaja në komente ne kemi edhe nje video ja cili eshte numri me i madh shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on: