Ç’kanë menduar gratë pas se.ksit me dikë me p.enis të vogël do tju…

Një debat i lashtë sa vetë jeta: pe.nis i madh apo i vogël? Në fund të ditës përgjigja është kaq relative, sa ky diskutim tingëllon fare i kotë. Gjithsesi, nëse jeni kureshtarë të dini ç’mendojnë gratë që kanë provuar se.ks me dikë me pe.nis të vogël, vazhdoni të lexoni më poshtë:

Ishi im e kishte të madh, por se.ksi ishte i mërzitshëm dhe shpesh nuk dinte të performonte mirë. I dashuri im i ri nuk e ka aq të madh, por se.ksi është gjithmonë i paparë, ek.situes dhe argëtues.

Mendoj se pe.nisët e vegjël janë se.ksi për t’u parë dhe nuk kam frikë ta pranoj. Preferoj të bëj se.ks me djem me pe.nis të vogël, nëse është shumë i gjatë më dh.emb. Preferoj djem me pe.nis të vogël. Duhet të dinë si ta përdorin gjithsesi.

Kur bëhet siç duhet, se.ksi është art. Pe.nisi i madh është i bukur për t’u parë, por kur bëhet fjalë për personin me të cilin dua të fle, preferoj burrat me pe.nis të vogël. Preferoj pe.nisin e vogël, sepse dua të ruaj ngushtësinë. Askush nuk do të shohë dikë me buzë të zgjeruara. Mund të më kënaqin po aq sa pe.nisi i madh.

Pe.nisi i madh ma shpif dhe më bën të ndihem e çuditshme. Preferoj një p.enis të vogël çdo ditë. Më pëlqejnë në fshehtësi pe.nisët e vegjël, sepse duken bukur. Nuk ia kam thënë kurrë këtë një djali, sepse nuk dua t’i përkëdhel egon. Pe.nisi i vogël është më i thjeshtë për të punuar. Shtirem sikur më pëlqen i madh përpara shoqeve të mia. Nuk të dh.emb aq shumë dhe se.ksi oral nuk është shumë i sikletshëm. Jam trupvogël dhe preferoj pe.nisin e vogël, sepse i madhi nuk është aspak i rehatshëm. Përmasat nuk kanë rëndësi! Pe.nisi i vogël është më i mirë. Se.ksi me një burrë me pe.nis të vogël ka qenë më i miri që kam provuar ndonjëherë.