Çmë duhet burri! “Ka 5 jahte, 4 helikopterë”, kush është plakushi pasanik që ka marrosur Fatmën? (Video)

Çmë duhet burri! “Ka 5 jahte, 4 helikopterë”, kush është plakushi pasanik që ka marrosur Fatmën? (Video)

Nuk është dhe aq keq të dashurohesh me një njeri të pasur, i cili mund të ketë jahte, helikopterë edhe shtëpi në çdo kryeqytet të botës.Në fakt, kjo mund të jetë ëndrra e çdo vajze e lum ato që i bëjnë realitet ëndrrat e tyre.Në këtë botë fantazish na ka futur prezantuesja Fatma Haxhialiu, e cila, ditën e djeshme na ka prezantuar me “babushin” e saj pasanik shtype rekl,am dhe shiko vide,on