“Çmendet” Albërie Hadërgjonaj! Në pikë të natës publikon foto dhe video nga shtrati!

“Çmendet” Albërie Hadërgjonaj! Në pikë të natës publikon foto dhe video nga shtrati!

Dhe tani, Albërie Hadërgjonaj me sa duket nuk është se i kanë lënë përshtypje kritikat sa i përket kësaj pune, pasi kjo e fundit hiç më larg se mbrëmë ka publikuar një fotografi e cila vlerësohet t’i kaloi limitet e këngëtares.E shtrirë në shtrat, përderisa në anën tjetër në fondi i shihet ekrani i ndezur i laptopit – këngëtarja u shfaq vetëm në rroba nate me ngjyrë bojëgjake përderisa në fokus kishte vënë gjoksin e saj, shkruan GazetaBlic.Kl iiko.oni rekla aamen me poshte dhe ju ha apet vi deo eksluzive nga shtrati: