Çmendet Mihrije Braha: Ma përpara ka me më mb.yt Naimi se sa Coronavirusi

Këngëtarja Mihrije Braha duket se nuk po mund ta durojë izolimin. Në një prononcim për Kungullin, ajo ka pranuar se nuk po mund ta durojë në izolim Naim Abazin. “Tmerr për besë. Kurgjo virusi çka po t’bojke Naimi. Ton ditën çka t’ka diçka ‘pa humbur kohë pa humbur kohë’. Luva babush”, tha ajo për Kungullin. Sipas saj, më përpara do ta mbysë Naimi me sjelljet e tij në shtëpi tërë ditën se sa Coronaviursi. Shtyp rek1amen me poshte dhe shiko videon