Çmendet tifozi anglez: Ohh zot çfarë populli i mirë, çfarë njerëz mikëpritësa!

Çmendet tifozi anglez: Ohh zot çfarë populli i mirë, çfarë njerëz mikëpritësa!

Qytetarët e Kosovës po kujdesën që tifozët nga Anglia të kenë udhëtimin më të mirë të jetës së tyre, në përkrahje të kombëtares. Anglia do të luajë ndeshjen e fundit në kualifikueset për Euro 2020 në Prishtinë, si skuadër e kualifikuar tashmë, por kjo ndeshje duket se ka kaluar sferën sportive. Tifozët dhe qytetarët e Kosovës kanë organizuar një pritje madhështore për udhëtarët nga Anglia. Por, nuk ndalet këtu e tëra. Qytetarët nuk po i lënë anglezët që të fusin dorën në xhep me p’oshtë shihni pamjet.