Cmendi rrjetin me ‘dashnoren’ e Ndojes! Ja tatuazhi me m esazhin e ‘fu.qishem’ i Margarita Gjonit

Një ngjarje e tur pshme ka marrë vëmendjen e rrjeteve sociale ditët e fundit në Shqipëri.

Disa vajza nga Shkodra, me “në krye” Margarita Gjonin, tashmë e ndaluar, dhü ńönín fizikisht dhe psiko logjikisht Brisilda Rrokun, e kjo vetëm se ajo kishte shkuar me partnerin e Gjonit, Ndue Preka (Noja).

Videot, kanë marrë reagime të shumta nga një numër i lartë shqiptarësh.

Gjoni, vajza që nuk kursen sha rjet dhe ofe ndimet ndaj të resë, shihet se qenka edhe nje fanse e madhe e tatuazheve.

Ajo ka tërhequr vëmendjen e shumë personave teksa në dorën e majtë ka një tatuazh të veçantë.

Ajo ka bërë një byrzylyk në formë zinxhiri, i cili të gjithë e dimë që ‘nënkupton’ forcë.

E siç është parë forca e saj tregohet ndaj vajzës, veprim i cili është dën uar nga shumë shqiptarë që kanë parë videon.