Coronavirusi ndalet në Vushtrri dhe i pin 70 çaja: Respekt për shqiptarët, popull i mrekullueshëm

Atje tha se i pihet shumë çaji dhe se ka shumë respekt për shqiptarët.
“Si t’qohna n’sabah, n’6 n’mëngjes, që shkoj n’punë n’7, i pi 2 çaja në shpi nihere, tani vij këtu, cilëndo kafe, po zakonisht qeto, i pij nja 3 çaja, tani shkoj në punë. Po ma së pakti, deri 20 çaja në mëngjes, se tan ditën a? 70, 70 pa tutë. Edhe kur t’na vet çfarë çaji, i thona kqyrna qehren”, deklaroi Coronavirusi Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte