Dafina nuk ndalet , ‘çm end’ fansat në koncert duke dri dhur të pas met

Pavarësisht kritikave të shpesht, këngëtarja Dafina Zeqiri nuk po “përmirësohet”.Këngëtarja kohët e fundit ia ka shpeshtuar provokokimet, jo vetëm në videoklipe por në çdo paraqitje, ku shpesh veshja e saj po kondiserohet si e tep ruar dhe provo ka tive.Kështu ka bërë edhe në një koncert të mbajtur këto ditë, ku Dafina në skenë ka dal vetëm në të brendshme, ndërsa në pjesën e sipërme ka veshur një pallto të shkurtër.Shikoni si ajo dridh te pas met ne koncert.Shty pe re ekla amen me po shte dhe ju hapet vidjo: