Dalin detaje: Ja si ndodhi vr asja e shumëfishtë në Gjilan (VIDEO)

Prokuroria e ka konfirmuar se pesë persona kanë ndërruar jetë në Gjilan
Kjo u bë e ditur përmes një komunikate nisur për media.
Sipas prokurorisë rasti ka ndodhur në lagjen “Bujanina” në Gjilan ndërsa, e ndjera V.B, ishte zyrtare policore.
Fillimisht, ajo dyshohet se ka vr arë dy prindërit, dy vëllezërit dhe pastaj ka kryer vetëvr asje.
E nga mediat u konfirmua edhe për dor asen e cila dyshohet të jetë Valdete Bllaca. Per te pare videon e plote shtyp ne rek’lamen me poshte