Dalin detajet: Çifti i të sapormartuarve u he lmuan me bar miu, por policia…

Dalin detajet: Çifti i të sapormartuarve u he lmuan me bar miu, por policia…

Olsi Hajdari dhe Rezarta Hajdari.Detaje të reja dalin në ditë nga hel.mimi i çiftit në Librazhd.Sipas policisë, Olsi Hajdari dhe Rezarta Hajdari dys.hohet të jenë h elmuar nga një person tjetër.Ngjarja e rë.ndë ndodhi mëngjesin e sotëm, në fshatin Xhyrë të Librazhdit ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: