Dalin fakte të reja, Redjan Rraja: “Kam qenë me Kejvinën kur ka ndodhur at’entati”

Orët e fundit në media po qarkullon lajmi se, Kejvina Kthella ka qëndruar rreth 10 orë në pyetje tek Pr’okuroria e Kr’imeve të Rë’nda në Tiranë, lidhur me at’entatin ndaj pr’okurit Arjan Ndoja rreth 1 javë më parë.Redjan Rraja: “Kam qenë me Kejvinën kur ka ndodhur at’entati ja dhe video ku ai flet shtype rekl,am dhe shikojeni: