Dalin pamje të rralla të Adelina Ismailit kur u shpall “Miss Kosova 1997”

Dalin pamje të rralla të Adelina Ismailit kur u shpall “Miss Kosova 1997”

Pamje të rralla të Adelina Ismailit kur u shpall “Miss Kosova 1997”.Diva e muzikës moderne shqiptare nuk është epiteti i vetëm që ajo gëzon.Adelina Ismaili mund të thuhet lirshëm se është edhe njëra nga ikonat e bukurisë shqiptare.Përveç muzikës, e njëjta ka fituar edhe konkurse të bukurisë dhe është shpallur më e bukura e vendit të saj në vitin 1997 ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: