Dalin pamjet, britma dhe të qara kur familjarët mësojmë për vd.ekjen e 24 vjeçarit Andi Maloku

Dalin pamjet, britma dhe të qara kur familjarët mësojmë për vd.ekjen e 24 vjeçarit Andi Maloku

Dalin pamjet, britma dhe të qara kur familjarët mësojmë për vd.ekjen e 24 vjeçarit Andi Maloku
Këtë të enjte ndërroi jetë në spitalin e Traumës në Tiranë 24 vjeçari Andi Maloku, i cili mbeti i pla.gosur rë.ndë 6 ditë më parë në aten.tatin ndaj prokurorit Arjan Ndoj dhe të fortit të Sukthit ‘Rrumit’. Fatk.eqësisht i riu ndërroi jetë pas 6 ditëve në agoni, teksa news24 ka publikuar një video të momenteve kur familjarët mësojmë lajmin e rë.ndë,tejkalo hapsiren dhe vazhdo lajmin e plote