Dalin pa mjet Motra e Enës e bën me një vajzë tjetër e pr anoj se jam…

Dalin pa mjet Motra e Enës e bën me një vajzë tjetër e pr anoj se jam…

Ajo së fundi ka arritur 50 mijë ndjekës në Instagram dhe për këtë ka bërë një video ne youtube ku na tregon 50 fakte interesante për të.
Kam takuar një por nstar në jetën reale dhe me tregoi të gjithë gjërat si ishin realisht e kam në plan të bëj se ks me një vajzë dhe ne mar rëdhënie me atë unë do isha shtype rekl,am dhe shiko vide,on