Dardan Molliqaj: ‘Kurti merrë nga 50 mijë euro çdo muaj nga shteti i Serbis.’

Kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj po vazhdon duke e kritikuar liderin e Vetëvendosjes, Albin Kurtin. Gjatë ditës së sotme Molliqaj tha se Kurti paguhet nga shteti i Serbis.

‘Kur kam qenë në Vetëvendosje, Kurti na ka pas tregu që po i merrë nga 50 mijë euro prej Serbis vetëm me punu kundër Kosovës.’/ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive