Dardan Molliqaj: Unë besoj në shkencë nuk besoj në ZOT (Video)

Besim Dina a besoni në zot?

Dardan Molliqaj: Pyetje shumë e vështirë, se lyp ma shumë përgjigje.

Besim Dina: Për dallim nga Albini i cili ka thënë do duhej të besonin në Zot edhe ata që nuk besojnë e le ma unë/

Dardan Molliqaj: Unë nuk shquhem fare si praktikues i fesë, por edhe besimet e mija janë më shumë nga shkenca dhe filozofia dhe jo nga feja shtype rekl,am dhe shiko vide,on: