Dasma i ‘idhët’, 30 mijë euro gjoba se kërcyen valle gjatë orës policore

Dasma i doli tejet e idhët një familje në Prilep dhe dasmorëve të ftuar, përcjell INA. Fatin e keq e pësoi zoti i dasmës, por edhe dasmorët që i kishte ftuar, të cilët po ashtu e pësuan shumë keq.30 dasmorë në qytetin e Prilepit në Maqedoni do të duhet të paguajnë gjoba prej nga 1 mijë euro, në total 30 mijë euro të gjithë, për shkak se kërcyen valle në rrugë pranë shtëpive të tyre gjatë orës policre stipe re klamen meposhte dhe shiko pamjet