Dastid Pallaska ironizon keq me Albin Kurtin, pas refuzimit të kërkesës së tij nga Komisioni i Venedikut

Eksperti i çështjeve juridike, Dastid Pallaska, ka ironizuar me refuzimin që Komisioni i Venedikut, ia bëri kërkesës së Albin Kurtit, për interpretim të mandatimit të Avdullah Hotit për kryeministër.

Në një shkrim në Facebook, Pallaska, me ironi thotë se:

E paskan “kapë” edhe Komisionin e Vendikut sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: