Degradon Kadri Dogani, i ofe.ndon rë.ndë kosovarët që jetojnë në Kosovë, nuk lë gjë të zezë pa thënë (Video)

Kryetari i Shoqatës Kaçanikase ”Diaspora’, Kadri Dogani, ka ofenduar rëndë qytetarët e Kosovës të cilët jetojnë në Kosovë.
Ai me fjalët me të rënda ka ofenduar gjithë banorët që jetojnë në Kosovë, shkruan NewBorn. E madje ai tregon edhe pse BE-ja nuk po i heq vizat për Kosovën, hape pamjen më poshtë dhe shikoje videon e plotë.