Deklarata e kësaj shqiptareje që jeton në Serbi, ka tmerruar gjithë Serbinë

Deklarata e kësaj shqiptareje që jeton në Serbi, ka tmerruar gjithë Serbinë

Amina Nurovic është një qytetare e Sanxhakut që thotë se është shqiptare.

Sipas saj, nuk është aspak e lehtë për të deklarimi si shqiptare në Novi Pazar, por ajo thotë se ndihet krenare për një gjë të tillë. Ajo ka shkruar se nuk do të dorëzohet dhe do të bëjë çmos që Sanxhakun t’ia kthejë kombit të vet ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: