Deklarata sho’kuese e kryebashkiakes së Durrësit: Të jemi të kënaqur me 50 vik’tima!

Ku me mijëra banorë nëpër fshatrat e Durrësit vijojnë të flenë jashtë, pasi askush nuk ka shkuar atje, “Rilindja” gjen edhe kohën për t’u su’lmuar mediat që i nxjerrin të palarat dhe ska’ndalet.Megjithatë, sikur të mos mjaftonin këto, kryebashkiakja e Durrësit, Valbona Sako, ka bërë një deklaratë sho’kuese mbrëmjen e sotme ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: