Del Video/ AeropIani rrëz.ohet në det, piIoti dhe pasagjerja fiImojnë momentin e shpëtimit nga deti..!

Aeroplani me të cilin po udhëtonin piloti Owen Leipelt dhe pasagjerja e tij u përp las në ujë dhe ata arritën të filmonin me një celular kundra ujit.Motorët e aeroplanit ndalën së funksionuari dhe Owen e pasagjerja përfunduan në det duke pritur që të vinte dikush t’i shpëtonte. Ndërkohë, ata po filmonin ndërsa pluskonin në ujë dhe digjeshin nga kandilët e detit per me teper hap foton apo videon ne vazhdim.Ju faleminderit per mirkuptim dhe shtypni rek lamen me poshte dhe lexoni tep lote lajmin.