Del Video/ Burri nga suhareka v ret shokun për 20 euro (VIDEO)

“Ishin fjalosur. Ai i pitë edhe ky pak i pitë. Ka shkue i ka thanë, kam punë me ty. Ka shkue me ia dhanë dorën. S’ia ka dhanë dorën. E ka sha. I ka thanë hajde dalim jashtë. Kanë dal jasht. Ai merr turr me bisht s akice. Ky sa për sherr e ka pasë me veti [ar mën gjysmë aut o maktike] në kombi”, thotë vëllai i dor asit, Ahmeti, i cili thotë se të dy, vi kti ma dhe dorasi kanë qenë nën ndikim të alk o olit” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: