Del video dramatike e tërm.etit në Shqipëri, ja çfarë bëri në një supermarket

Del video dramatike e tërm.etit në Shqipëri, ja çfarë bëri në një supermarket

Dy ditë më parë një tër met i fuqis hëm god iti Shqipërinë duke shkakt uar numër të konsiderueshëm të vi ktimave dhe të dë mëve materiale, raporton gazeta online veriu.info. Ky të rmet ka shka ktuar tronditje të shumta tek qytetarët e Durrësit dhe qyteteve përreth, ku edhe ishte goditja më e madhe.Veriu.info ka siguruar një video të një supermarket në momentin kur tërmeti ka goditur Shqipërinë. Numri i vik timave deri tani ka arritur 47 derisa kërkimet po vazhdojnë ende për shpëtimin e personave që mund të jenë nën rrënojat e ndërtesave.