Del video e përplasjes live mes Nushit dhe Gashit

Del video e përplasjes live mes Nushit dhe Gashit
Avokati Tomë Gashi që njihet hapur si përkrahës i Lëvizjes Vetëvendosje dhe zyrtari i Partisë Socialdemokrate, Nol Nushi, sot për pak sa nuk janë grushtuar me njëri-tjetrin në një debat në RTK.Këtij të fundit avokati i ka përmendur në emision nënën dhe motrën, ku disa herë i ka thënë ‘A i ke ga nanës a motrës’..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME