Del video nga Moteli ku vdiq plaku 69 vjeqar, vetem per persona te rri.tur

Një 69 vjeçar nga Kosova ka humbur jetën derisa po qëndronte në Qendrën Turistike në Mavrovë. Sipas raportit të policisë pas bisedimeve me familjarët është vërtetuar se ai ka qenë në Mavrovë në korridorin e hotelit. Personi i ndjerë, sipas njoftimit të policisë, i ka rënë të fikët dhe është shtrirë. Per te pare videon e plote duku u … me vajzen e re duhet te shty`pesh ne rek1amen me poshte