Del Video por no e Nora Istrefit me Avokatin

Del Video por no e Nora Istrefit me Avokatin

Të njohur gjatë turneve që realizonin nëpër Europë, kupidi i dashurisë shigjetoi dy këngëtarët, që do ta vazhdonin për një kohë të gjatë historinë e tyre të dashurisë, mes ndarjeve dhe ribashkimeve ja video e Nores me avokatin e njohur shtype rekl,am dhe shiko vide,on