Del videoja e Dafinës ku inçi’zohet duke bë’rë lëvizje er’otike

Një video e Dafina Zeqirit ka dalë në rrjet, ku këngëtarja shihet duke bërë lëvizje mjaft pr’ovokuese.Një nga kritikat që merr këngëtarja superse’ksi, është edhe zhve’shja e tepruar në videoklipe dhe paraqitja tejet pr’ovokuese, e këtë e dëshmon edhe një video që është bërë nga videoklipi i këngës “La Reina” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: