Del videoja e vr.asjes së liderit të I.S.I.S/ S’përmbahet Trump: Vd.iq si qen (Video)

Del videoja e vr.asjes së liderit të I.S.I.S/ S’përmbahet Trump: Vd.iq si qen (Video)

Presidenti i SHBA, Donalt Trump ka konfirmuar lajmin se lideri i I SI S Abu Bakr al-Baghdadi ka vd ekur pas një operacioni të trupave amerikane në ‘strofullën’ e tij në Sirinë veri-perëndimore.

Nga zyra e Diplomacisë në Shtëpinë e Bardhë, Trump tha se ai v d iq duke ulëritur, ‘konkretisht me fjalët “vd iq si qen” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: