Del videoja EXLUZIVE/ Ja si bën saltro në ajër dhe më pas shp.ërthen në tokë helikopteri i Kobi Brajant

Bota u trondit mbrëmjen e djeshme nga lajmi tr agjik se ylli i NBA-së, Kobi Brajan dhe vajza e tij 13-vjeçare Xhanëm hu mbën jetën në një për plasje me helikopter në Kalabasas, California.Mësohet se helikopteri mori flakë në momentin që ndodhi a ksidenti, kështu që u bë e pamundur ardhja në ndihmë ndaj vi ktimave.Ndërkohë së fundmi në media janë publikuar edhe pamjet e rrëzimit të helikopterit. për më tepër ndiqni videon e mëposhtne: