Deputetes kosovare i dalin të brendshmet në komisionin parlamentar (Video)

Ajo u bë pjesë e Kuvendit dhe papritur jeta e saj si një personazh publik u bë e bujshme pasi mediet rozë u mbushën me shkrime për format e saj duke u cilësuar si një nga deputetet më të bukura.
E kemi fjalën për deputeten Duda Balje e cila ditën e sotme kishte zgjedhur një veshje jo shumë të përshtatshme për një takim pune shtype rekl,am dhe shiko vide,on