Deputeti Austriak “selam“ BE’së, Hiqjani vizat Kosovarëve sepse ata jan një…!

Eurodeputeti Mandl paraqiti edhe kontributin e tij si Eurodeputet në Grupin Parlamentar BE-Kosovë.
Ai bëri thirrje gjithashtu edhe BE-së, që edhe Republika e Kosovës sikurse çdo shtet tjetër i Ballkanit Perëndimor të gëzojë menjëherë lëvizjen e lirë dhe pa viza.Republika e Kosovës duhet të mbështetet fuq ishëm edhe në përpjekjet e saj për anëtarësim në Europol dhe organizatat e tjera, theksoi ndër të tjera Eurodeputeti Mand Ja se kur do te hiqen vizat shtyp ne rek1amen me poshte