Deputeti i AAK-së: Asnjë qytetar i Kosovës nuk ka ikur prej se ekziston qeverisja Haradinaj

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Shkumbin Demalijaj në seancën e jashtëzakonshme ku po flitet për ikjet e qytetarëve të Kosovës ka thënë se asnjë qytetar i Kosovës nuk ka marrë rrugë ilegale drejt vendeve të Bashkimit Evropian prej se ekziston qeverisja Haradinaj, ,shtyp r,eklamen dhe vazhdo