Deputeti shikon një video er.oti.ke gjatë seancës në Parlament (Video)

Një deputet brazilian, në Parlamentin e vendit të tij, është kapur në “flagrancë” duke parë një film po.rn.ogr.afik me celularin e tij në mes të seancës plenare. Ndërkohë që kolegët e tij po diskutonin dhe debatonin për reforma të rëndësishme, deputeti i Partisë Social Demokrate, Zhoao Rodriguez, u filmua nga kamerat teksa po shikonte në celular një video er ot ike. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte