Deputetja ma e re lë “pa frymë” Parlamentin në ceremoninë e betimit (Video)

Femrat braziliane janë cilësuar shpeshherë si më simpatiket dhe me format më mahnitëse trupore, teksa modelet nga ky vend përzgjidhen në kopertonat kryesore të revistave rozë. Dhe nga magjiia e bukurisë braziliane nuk mund të shhpëtonte as Parlamenti i Brazilit, ku së fundmi është betuar deputetja më e re e vendit, Ana Paula da Silva. Më tepër sesa për karrierën e saj në politikë, Ana ka marrë vëmendjen e të gjitha mediave gjatë ceremoniisë së betimit per te pare vid eon e plote shtip nerek.kkllam