Deputetja më e re e Kosovës që ka vetëm 22 vjet

Deputetja më e re e Kosovës që ka vetëm 22 vjet

Lëvizja Vetëvendosje pritet që sipas gjitha gjasave t’i ketë 32 deputetë në Parlamentin e Republikës së Kosovës.Shumë emra të rinj do të jenë në Grupin parlamentar të partisë fituese të zgjedhjeve të 6 tetorit.Midis tyre është edhe një vajzë në moshë tejet të re. Bëhet fjalë për Fjolla Ujkanin, nga Vushtrria ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: