Deputetja se ksi shqiptare krijon partinë e saj dhe i bashkangjitet Lëvizj…

Balje tha se partia u formua nga një numër i madh i njerëzish, të cilët mendojnë njësoj dhe kanë synim që përmes politikave të tyre të kontribuojnë për interesin e qytetarëve.
“Unioni ynë i ri Social Demokratik është një parti e atyre që ndajnë të njëjtat ide, të atyre që do të punojnë për të bërë ndryshimet që duhen ndryshime, jo të atyre që thjesht flasin për to. SDU është një palë e atyre që jetojnë nga puna, dija, per te pare videon shtyp ne rekl,amen me poshte