Deri Sa Jetoja Në Kosovë Të Gjithë Më Thonin Gjithqka Tash Unpo Ju Them Nga Zvicrra Se …

Jam Leontina nga Prishtina vajza e vogel e nje familje Shqipetare Kosovare.Deri sa isha ne Kosove pata fillu me ju besdisë njerezve per pun dhe askush nuk me ofronte asgje.Sahere qe shkoja me lyp pun dikun pam shty ne skener mem kshyr mir me sy shefi nuk krynte pun shkolla ose aftesit e mia per pune.Tash jam ne zvicerr edhe desha tju them ju disa qe me keni perkrahur e disa qe me keni urryer deri sa isha atje, a e dini ju se sa kam pasur un nevoj qe te … lexoni artikullin e plote duke sh typur ne re klamen me poshte.