Derisa Lutfi Haziri po mirret me politik, Çika i lazdrohet para pasqyrës

Bukuria e saj, paraqitjet dhe pro vokimet që i bën kohë pas kohë e bëjnë të jetë e përfolur, shkruan Kosovarja.

Lotina vajza e dytë e Lutfiut po vazhdon të jetë tejet pro vokuese duke eks pozuar linjat e përsosura trupore poashtu edhe paraqitjet e rralla pa grim e bëjnë të jetë mjaftë e komentuar.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME