Dëshiron të ngelesh shtatzënë? Ja çfarë duhet të dish!

Nje bisede me Dr. Lindita Myzyri, mjeke gjinekologe.

Doktoreshë, çfare duhet të dijë një femer para se të ngelet shtatzënë?

Para se të mendoje per nje shtatzëni është shumë e rëndësishme që cdo grua të bëjë disa kontrolle dhe ekzaminime për të parë si është sistemi riprodhues dhe a ka ndonje infeksion apo eshte gati për të nisur një shtatzëni sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: