Dëshmia tronditëse! Millosheviqi është gjallë në Rusi me familje…

Veç kësaj, të vërtetës më shumë i afrohet edhe fakti se askush nuk do të zhvarrosë trupin e tij për të mohuar ndonjë numër të teorive konspirative dhe dyshimin se Sllobodan Millosheviqi ende është gjallë.Pa dyshim “vdekja” e tij është shumë më e përshtatshme. Megjithatë, fakti që askush nuk e ka parë kufomën e tij “live” me përjashtim të patologëve holandezë, rusë dhe serbë ja dhe v1deo sht1pe rek1am dhe sh1ko videon ku shihet Millosheviqi: