De taje të reja nga Gjermania ku nd ërroi jetë i riu nga Kosova

De taje të reja nga Gjermania ku nd ërroi jetë i riu nga Kosova

Policia gjermane ka dhënë de taje të reja lidhur me aksi dentin e rëndë që h umbi jetën një 18 vjeçar nga Prishtina.

18 vjeçari nga Prishtina mësohet nga mediet gjermane se kishte hyrë në kahjen e kundërt të rrugës, duke u përplasur kështu me një veturë tjetër ku brenda saj ishin edhe dy fëmijë dhe dy prindër ku gjendja e tyre është e rëndë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: