Detaje te tr ishta në Sarandë/ Pasi ‘ng opeshin’ vetë me vajzen 13-vjeçe, e nxirrnin në qytet si pr*st i tutë (Fotot)

Detaje te tr ishta në Sarandë/ Pasi ‘ng opeshin’ vetë me vajzen 13-vjeçe, e nxirrnin në qytet si pr*st i tutë (Fotot)

Detaje të reja nga sk and ali se*s ual me vajzen 13 vjecare në Sarandë qe po t rondit opinionin publik.

Dy burra të moshuar u kapën duke k ryer ma rrdhë nie me një minorene 13-vjeç. Por jo vetëm kaq. Pasi kën a eshin vetë ata e nxirrnin nëpër Sarandë për të ushtruar pr*s ti t ucion.

Pjesë e sk anda lit se*s ual që përfshiu Sarandën, ku një 13-vjeçare është a bu zuar nga oficeri i Komisariatit të Policisë Kufitare Sarandë ishte dhe bashkëpunëtori i punonjësit e policisë, Stefan Koloi, 62 vjeç.

Koloi bënte rolin e t ut orit dhe te dy personat abu zonin se*s ualisht me vajzën të cilën më pas e përdornin për cuna te tjere vajzen 13 vjece në Sarandë.