Detaje t’ronditëse për v’rasjen e shqiptarit 7 vjeçar në Zvicër: 75 vjeçarja e kishte planifikuar v’rasjen për këtë arsye

S.ulmi v.dekjeprurës ndaj 7-vjeçarit Ilias M.* (Mërgim) nga shtetesja zvicerane Angela M, në lagjen Gotthelf në Basel e t.ronditi Zvicrën në mars të këtij viti. Në njërin nga mesazhet shkruhej, “Unë u nxora nga banesa ime dhe nuk kam më qasje në banesën time. Askush nuk po më dëgjon tek autoritetet. Në një farë mënyre më duhej ta bëja veten të dëgjuar”. Pas pak, ajo iu drejtua prokurorit shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.