Ky Njeri ‘I Shkurter’ Martohet Me Gruan Qe Dashuron. Por Kur Shumë E Shohin, Nuk Mund T’i Besojnë Syve

Ky Njeri ‘I Shkurter’ Martohet Me Gruan Qe Dashuron. Por Kur Shumë E Shohin, Nuk Mund T’i Besojnë Syve

Behet fjale për Mindie Kniss dhe Sean Stephenson,nje cift qe kanë gjetur të dy dashurinë e vërtetë përkundër sfidave. Sean është diagnostikuar me ‘osteogenesis imperfecta’, ose sëmundje të kockave , ku kockat janë shumë të brishta dhe thyhen lehtë. Këtu është historia e tyre frymëzuese.Shtyp ne katrorin me poshte per tu shfaqur lajm i plot: